1. Livrarea

Pachetele sunt expediate în 24/48 ore de la primirea comenzii și sunt expediate prin GLS cu urmărire awb și livrare la usa dvs. 

Costul transportului este fix si nu variaza în funcție de greutatea totală a pachetului. Costul transportului apare in cosul de cumparaturi.

Cutiile sunt generos dimensionate și articolele dumneavoatră sunt bine protejate. In cazul in care un produs ajunge la dvs. deteriorat din cauza firmei de curierat, noi ne asumam si vom expedia un alt produs catre dvs. in cel mai scurt timp. Obligatia dvs. este de a ne informa imediat ce intrati in posesia bunului deteriorat.

Comenzile ce depasesc 300 lei beneficiaza de transport gratuit!

2. Optiuni de plata disponibile :

- ramburs la primirea coletului

- plata cu cardul

- ridicare din sediul nostru din Iasi

3. Retur

Produsele achizitionate la distanta se pot returna conform O.U.G. 34/2014. Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantul ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 31 zile de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului. Se recomanda utlizarea aceluiasi serviciu de transport utilizat pentru receptionarea produselor.

S.C. CB WORKSHOP S.R.L.-D denumita in continuare Pernador.ro va inapoia contravaloarea comenzii in cel mai scurt timp posibil de la primirea produsului returnat.

Contravaloarea comenzii se va achita intr-un cont bancar furnizat de catre client.

Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat ( cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit ). Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri, urme de folosire excesiva si/sau interventii neautorizate etc.

Echipa Pernador.ro face eforturi constante pentru ca toti clientii sa fie multumiti de produse!

Cererile de retur se fac la adresa de e-mail : pernadorsleepwell@gmail.com